فتوريدينگ

جامع ترين سامانه آرايشي و بهداشتي

فتوريدينگ

۶۷ بازديد

تحقيقات نشان داده انسان‌ها اطلاعات تصويري را بهتر و سريع‌تر از اطلاعات متني ياد مي‌گيرند و به خاطر مي‌سپارند.
بيشتر اطلاعاتي كه افراد در مغزشان ذخيره مي‌كنند، تصويري هستند و اگر شما نيز نگاهي به درون مغز خود كنيد قطعا اين را تاييد مي‌كنيد.
مغز ما در ذخيره‌سازي و بازيابي اطلاعات تصويري عالي است. درحالي‌كه اطلاعات متني را به‌راحتي نمي‌تواند بازيابي كند.
توجه داشته باشيد كه مغز ما مقدار زيادي اطلاعات را به‌صورت روزانه ذخيره مي‌كند.
بعضي از اين اطلاعات براي ما مهم هستند و بعضي از آن‌ها براي ما از اهميت خاصي برخوردار نيستند.
براي مثال به‌عنوان يك دانش‌آموز ما اطلاعات متني زيادي مانند كتاب‌هاي درسي، تكاليف، امتحانات و… داريم كه بايد در مغز خود ذخيره كنيم.
خوشبختانه شما مي‌توانيد به كمك عكس خواني مهارت مطالعه خود را به‌طور شگفت‌انگيزي بهبود دهيد و قادر خواهيد بود اطلاعات را به‌ صورت تصويري ذخيره كنيد كه بتوانيد آن را به‌آساني بازيابي كنيد.
اصل دوم: ناخودآگاه، مهمترين بخش ذهن شماست!در اين سيستم بيشتر تمركز بر بخش ناخودآگاه ذهن است. يعني ابتدا جذب اطلاعات به كمك بخش ناخودآگاه ذهن صورت مي‌گيرد
.
ناخودآگاه انسان در دريافت و نگه‌داري اطلاعات نامحدود است و بخش اعظم ذهن يعني چيزي بين ۹۰ تا ۹۵ درصد ذهن ما را دربر مي‌گيرد.
ذهن ما همانند كوه يخي است.
خاصيت كوه يخي اين است كه بخش اعظم آن در قسمت زيرين قرار دارد و فقط بخش كوچكي از آن كه روي آب است، قابل مشاهده مي‌باشد.
ذهن ما نيز همينطور است، بخش اعظم آن كه ناخودآگاه و قبل از خودآگاهي است از نظر ما پنهان است و ما چون فقط با خودآگاه خود آشنايي داريم و متوجه آن هستيم، فكر مي‌كنيم تمام ذهن محدود به بخش خودآگاه است.
متخصصان بر اين باورند كه بخش خودآگاه ذهن قادر است تنها ۷ بيت اطلاعات را به‌طور هم‌زمان دريافت نمايد، در حالي كه بخش ناخودآگاه ذهن قادر است ۲۰۰۰۰ بيت اطلاعات و بيشتر را به‌طور هم‌زمان دريافت نمايد.
بسياري از افراد عادي به اين دليل كه تنها بخش خودآگاه ذهن خود را به كار مي‌گيرند، تنها از ۱۰ درصد مغز خود استفاده مي‌كنند و ۹۰ درصد آن بدون استفاده باقي مي‌ماند.
اين به اين معني است كه اگر ما راهي پيدا كنيم براي اينكه بتوانيم از اين ۹۰ درصد باقي‌مانده استفاده كنيم، ذخيره و پردازش اطلاعات در مغز بسيار آسان‌تر خواهد شد و ما مي‌توانيم اطلاعات بسيار زيادي را در مغز خود ذخيره كنيم.
اين مثل اين مي‌ماند كه ما يك كامپيوتر ۱۰ هسته‌اي خريداري كرده باشيم ولي آن را جوري تنظيم كرده باشيم كه فقط از توانايي يك هسته آن براي پردازش كارها استفاده كنيم و ۹ هسته‌ي باقي‌مانده، دست‌نخورده باقي بمانند.
واضح است كه اگر از تمام قابليت كامپيوتر استفاده كنيم، هم پردازش كارها آسان‌تر خواهد شد و هم سرعت انجام كارها بسيار بالاتر خواهد رفت.
تحقيقات نشان داده كه يادگيري انسان ابتدا در سطح ناخودآگاه صورت مي‌گيرد و سپس به سطح خودآگاه انسان فراخواني مي‌شود.
يعني وقتي شما در شرايطي جديد قرار مي‌گيريد و يا چيزي جديد مي‌آموزيد، اين اطلاعات ابتدا به بخش ناخودآگاه ذهن شما وارد مي‌شود و در آن پردازش مي‌شود.
سپس بخشي از آن اطلاعات موردنياز را شما به‌طور ناخودآگاه به بخش خودآگاه ذهن فراخواني مي‌كنيد.
بخش ناخوآگاه ذهننيمكره راست و چپ مغزاصل سوم: از تمام مغز خود استفاده كن!سوم، در عكس خواني شما مي‌آموزيد چگونه از توانايي‌هاي هر دو نيمكره راست و چپ مغز خود به‌منظور به حداكثر رساندن پتانسيل يادگيري خود، استفاده كنيد.
راجر اسپري، عصب‌شناس آمريكايي و برنده جايزه نوبل فهميد كه مغز ما از دو نيمكره تشكيل‌شده و هريك از اين بخش‌ها با عملكردهاي ذهني متفاوتي ارتباط دارند كه در تعامل با يكديگر كار مي‌كنند.
اسپري نشان داد كه در بيشتر ما نيمكره چپ مغز در بخش‌هاي كلمات، منطق، اعداد، فهرست‌ها، توالي، تجزيه‌وتحليل و سمت راست مغز در ريتم و آهنگ، تخيل، رؤياپردازي، رنگ، بعد، تجسم فضايي و … فعاليت مي‌كند.
در عكس خواني شما مي‌آموزيد با استفاده از تكنيك‌هايي مثل رسم نقشه ذهني براي اطلاعات موردنظر، آن‌ها را با هر دو طرف مغز خود پردازش كنيد و اين يعني استفاده از توانايي‌هاي كل ذهن.
فوتوريدينگ چطور كار مي‌كند؟در عكس خواني شما كار كردن با بهترين ابزار پردازنده اطلاعاتي كه تاكنون شناخته‌شده است را مي‌آموزيد و آن ذهن انسان است.
در اين سيستم شما تكنيك‌هايي براي استفاده از نهايت قدرت ذهن خود را ياد مي‌گيريد.
فتوريدينگ به شما تنها سريع خواندن را ياد نمي‌دهد، بلكه به شما آموزش مي‌دهد چگونه بسيار سريع‌تر از قبل مطالب را درك كنيد و ياد بگيريد.
زماني كه شما عكس خواني را آموزش ببينيد شما چيزي را تجربه خواهيد كرد كه شايد الآن آن را غيرممكن تلقي كنيد.
شما يك كتاب را با سرعت يك صفحه در دو الي سه ثانيه عكس خواني خواهيد كرد و اطلاعات را مستقيماً به بخشي از مغز كه قابليت پردازش گسترش‌يافته را دارد ارسال خواهيد كرد.
سپس اطلاعات جديد بادانش قبلي شما ارتباط برقرار مي‌كند و براي رسيدن به هدف شما مفيد واقع مي‌شود.
مطالعه شما متناسب با ميزان زمان در اختيار شما و ميزان درك موردنياز شما انجام مي‌شود.
با استفاده از عكس خواني ارتباط خارق‌العاده‌اي بامغز خود ايجاد مي‌كنيد و آن را گسترش مي‌دهيد.
فوتوريدينگ محدوديت‌هاي بخش خودآگاه ذهن شمارا دور مي‌زند و به شما در كشف نبوغ خود كمك مي‌كند.

https://mrphotoreading.ir/speed-reading-or-photoreading/

مهارت ریدینگ یا خواندن چیست؟

ریدینگ به تمام مهارت های مرتبط با خواندن، درک، تفسیر و رمز گشایی متون نوشتاری زبان اطلاق می شود. داشتن مهارت های کافی ریدینگ تا حد زیادی به بهبود مکالمات نوشتاری مانند ایمیل، پیامک و درخواست های اداری کمک می کند. از طرف دیگر داشتن این مهارت در محل کار می تواند موفقیت شما را در مکالمات نوشتاری تا حد زیادی تضمین کند و همین امر یکی از اصلی ترین دلایلی است که سوتفاهمات را کاهش می دهد و موجب می شود که در مسیر درستی قرار بگیرید.

داشتن مهارت خواندن به شما کمک می کند تا بر مهارت هایی مانند درک مطلب، روان خوانی، افزایش دامنه ی لغات و پیدا کردن مفهوم متن و تفسیر آن تسلط پیدا کنید.

مهارت ریدینگ و درک مطلب، جزء مهارت های ضروری زبان انگلیسی هستند. برای تقویت مهارت های ریدینگ، به هماهنگی و تمرکز کامل بین بخش های مختلف مغز نیاز است و به همین دلیل است که گاهی اوقات نمی توانیم مفهوم برخی پاراگراف ها را درک کنیم.

تقویت ریدینگ

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.